Best på spillerbørsen mot Bækkelaget – ØIF Arendal

Best på spillerbørsen mot Bækkelaget

Er du enig med ØIF Arendals spillerbørs jury?

Playmaker Josip Vidovic løp, serverte sine medspillere og scoret selv 5 mål i toppkampen mot Bækkelaget. Josip var outstanding og blir honorert med 5 poeng etter at ØIF Arendal knuste sine gjester 28-20. Prikken over i-en satte han på en flyver da han scoret sitt femte mål mot slutten av andre omgang.

Vidovic fikk imidlertid hard konkurranse av keeper Kristian Jurisic. Han vartet opp med en redningsprosent på 47 gjennom hele kampen – og i andre omgang var den hakket høyere, nemlig 50 prosent – før han overleverte keeperplassen til Andre Bergsholm Kristensen. Da var kampen i realiteten avgjort. Kristian Jurisic får 3 poeng på spillerbørsen.

-Kristian er i sitt livs form, uttalte ØIF-trener Marinko Kurtovic etter at Bækkelaget ble satt ettertrykkelig på plass.

Men det var flere som leverte i toppkampen mot Bækkelaget. Laurits Mo Rannekleiv ble ØIFs toppscorer med 8 mål og får 2 poeng på børsen.

– De to bomskuddene jeg hadde var imidlertid irriterende, sa Laurits etter kampslutt.

Olaf Richter Hoffstad, som ifølge Elverums hjemmeside nå er tatt ut i Norges bruttotroppen til håndball-VM i januar, får 1 poeng. Olaf scoret 6 mål og leverte nok en god kamp også i forsvar.

Det gis altså alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp til å delta i juryen. I kampen mot Bækkelaget var Brynhild Kristiansen også med i juryen.